Често Поставувани Прашања

Може да нарачате едноставно преку нашата веб страна HomeMarket.mk со додавање на саканиот производ во кошничката за пазарување.

Може да платите на неколку начини и тоа:

  • Плаќање онлајн со картичка
  • Плаќање при достава
  • Безготовинско плаќање (претходно консултација со нашиот тим за да ви изготват налог)

Доставата е во рок од 2-3 работни дена од страна на доставувач партнер на HomeMarket.mk. Пратките се доставуваат секој работен ден од понеделник до сабота освен недела и државни празници. Доставата е до врата!

Сите производи, пред да се испратат до крајниот купувач се проверуваат од страна на вработени на HomeMarket.mk. По нивна проверка се испраќаат до крајниот потрошувач.

Нарачката може да ја вратите веднаш доколку не ви допаѓа истата, но под услов истата да е исправна, неоштетена и во оригиналното пакување како што сте ја добиле.