Гарден
Програма

Елеганција во просторното уредување
мкд 15.500

Столици за
Градина или тераса

Погледнете ја целосната понуда и одберете парче мебел за Вашата градина

Тенда
за Градина

Одберете една од многутте модели кои ви ги нудиме
мкд 9.990
НОВИ МОДЕЛИ НА СЕТОВИ

  МЕБЕЛ ЗА ГРАДИНА

  Одберете парче мебел за вашата градина и уживајте во него!

  Гарден програма (314)

  Лулки (21)

  Маси (22)

  Сетови (36)

  Столици (21)

  САКСИИ ЗА ДВОР

  Декоративна Фигура Магаре Големо

  ден 3,150.00
  Додај во кошница

  Декоративна Фигура Магаренце Мало

  ден 1,150.00
  Додај во кошница

  Декоративна Фигура Морска Девојка

  ден 1,630.00
  Додај во кошница

  Декоративна Фигура Штрк

  ден 1,690.00
  Додај во кошница

  Жардињера Планика Макси XL

  ден 1,100.00
  Додај во кошница

  СКАРИ НА ЖАР

  ДОЗНАЈТЕ ПРВИ ЗА НАШИТЕ ПРОМОЦИИ И АКЦИИ ПРЕД ДРУГИТЕ!

  Брза достава низ цела Македонија до врата

  Можност за плаќање онлајн и на врата

  Корисничка поддршка

  100% Безбедно плаќање